Πώς μας θεραπεύει η ηχητική συχνότητα;

Σύμφωνα με πολλές αρχαίες μυθολογίες και πνευματικά κείμενα, ο ήχος δημιούργησε τον κόσμο. Το Σύμπαν και ό, τι περιέχει μιλήθηκε ή τραγουδήθηκε στο ον. Ο Λόγος προκάλεσε όλα τα πράγματα από το μεγάλο χαοτικό κενό.

Η αιχμή της επιστήμης μας λέει ότι ο ήχος είναι ένας ισχυρός φορέας πληροφοριών με τη μορφή συχνότητας.

Τι είναι η συχνότητα και πώς λειτουργεί στο σώμα μας;

Η συχνότητα είναι η γλώσσα που κατανοεί όλη η ζωή σε κυτταρικό επίπεδο. Είναι το θεμέλιο πάνω στο οποίο βασίζεται κάθε φυσιολογική διαδικασία. Είναι το κρίσιμο μέσο επικοινωνίας μεταξύ όλων των πραγμάτων σε μακροκοσμικό και μικροκοσμικό επίπεδο. Τα κελιά μας ανταλλάσσουν πληροφορίες και ρυθμίζουν τις λειτουργίες του σώματος μέσω της αποστολής και της λήψης συγκεκριμένων συχνοτήτων . Αυτό το σήμα κυττάρων προηγείται και ρυθμίζει όλες τις βιοχημικές δράσεις.

Συχνότητα: ο αριθμός των πλήρων ταλαντώσεων ανά δευτερόλεπτο ενέργειας (ως ήχος ή ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία) με τη μορφή κυμάτων. Λεξικό Merriam-Webster

Όταν αυτά τα φυσικά σήματα συχνοτήτων ανακατεύονται, το ίδιο κάνει και η ικανότητα του σώματός μας να αυτορυθμίζεται και να διατηρεί υγιή λειτουργία. Αυτή η διαταραχή μπορεί να συμβεί λόγω της εισαγωγής πραγμάτων όπως ορισμένοι ιοί, τοξίνες, βαρέα μέταλλα, ακτινοβολία και επιβλαβή ηλεκτρομαγνητικά πεδία.

Τι έχει αλλάξει στον κόσμο για να θέσει σε κίνδυνο τις υγιείς συχνότητες στα κύτταρα μας;

Για αιώνες το βιολογικό μας πεδίο – η ηλεκτρομαγνητική ενέργεια που παράγεται και περιβάλλει το σώμα μας – διατηρήθηκε σε ισορροπία από το μεγαλύτερο ηλεκτρομαγνητικό πεδίο που δημιουργεί η γη, η ατμόσφαιρα και η οικοσφαίρα. Όταν η συχνότητά μας διακόπηκε, θα μπορούσε συνήθως να διορθωθεί σε λίγες μέρες ή εβδομάδες, απλώς και μόνο λόγω του γεγονότος ότι περιβαλλόμασταν από ένα ισχυρό πεδίο φυσικής ενέργειας που εκπέμπεται από τη φύση. Θα μπήκαμε αυτόματα σε αυτό το πεδίο και θα επανέλθουμε στο ισοζύγιο.

Αλλά τώρα τα πράγματα έχουν αλλάξει με δραστικό και επικίνδυνο τρόπο. Λόγω της αυξανόμενης ραδιενέργειας στο περιβάλλον μας, καθώς και του παγκόσμιου πολλαπλασιασμού της τεχνολογίας WiFi και 5G, που περιέχουν πιο ισχυρά και επικίνδυνα μήκη κύματος, οι φυσικές αρμονικές θεραπείας που δημιουργούνται από τη βιόσφαιρα έχουν αποδυναμωθεί και ανακατασκευασθεί. Είναι πλέον σχεδόν αδύνατο να διατηρήσουμε μια υγιή ισορροπία που ζει σε αυτό το τοξικό περιβάλλον αφύσικων χαοτικών συχνοτήτων από μόνοι μας. Εδώ μπαίνει η θεραπεία με συχνότητα ήχου.

Πώς η ηχητική θεραπεία βοηθά στην αποκατάσταση υγιών κυττάρων;

Όταν το σώμα σας αρχίζει να αποτυγχάνει, συνήθως συνοδεύεται από μια αλλαγή στη βασική συχνότητα των κυττάρων που προκαλείται από την έκθεση σε μια διαταραγμένη ξένη συχνότητα. Για παράδειγμα, ένα καρκινικό κύτταρο εκπέμπει μια ριζικά διαφορετική συχνότητα από αυτή ενός υγιούς κυττάρου.

Είναι λογικό ότι εάν οι ανθυγιεινές συχνότητες όπως τα σήματα WiFi μπορούν να διαταράξουν την κυτταρική λειτουργία και να αλλάξουν τη δόνηση του κυττάρου σε τέτοιο βαθμό ώστε να διακυβεύεται η ικανότητά του να στέλνει, να λαμβάνει και να ερμηνεύει με ακρίβεια τα σήματα, τότε η εισαγωγή της κατάλληλης υγιούς συχνότητας θα αποκαταστήσει αυτό το κελί να εξισορροπήσει τις ιδιότητες του συντονισμού

“Ο συντονισμός είναι ένα φαινόμενο στο οποίο ένα δονητικό σύστημα ή μια εξωτερική δύναμη οδηγεί ένα άλλο σύστημα να ταλαντεύεται με μεγαλύτερο εύρος σε μια συγκεκριμένη προτιμησιακή συχνότητα.” – Βικιπαίδεια

Ο καλύτερος πιο αποτελεσματικός τρόπος εισαγωγής αυτών των υγιών συχνοτήτων είναι μέσω της χρήσης ήχου . Ο ήχος είναι πολύ πιο αποτελεσματικός ως φορέας συχνότητας από το φως όταν επηρεάζει τα κύτταρα. Γιατί είναι αυτό? Το σώμα σας είναι κυρίως υγρό: έχετε περίπου 75% νερό. Ο ήχος ταξιδεύει πολύ πιο μακριά στο νερό από ό, τι το φως.

Το νερό είναι ιδιαίτερα ευαίσθητο σε συχνότητες ταλάντωσης. Τα μόρια αλλάζουν κυριολεκτικά το σχήμα ανάλογα με τη συχνότητα στην οποία εκτίθενται. Το DNA μας, όπως και οι υπόλοιποι, είναι κυρίως νερό.

Ερευνητές όπως ο Lee Lorenzen, ο καθηγητής Saykally και άλλοι γενετιστές στο UC Berkley μελέτησαν τη λειτουργικότητα του DNA. Διαπίστωσαν ότι η υγεία και η βέλτιστη απόδοση του DNA καθορίζεται από την ποσότητα ενεργοποιημένων μορίων νερού εντός της μήτρας DNA.

Το ενεργοποιημένο νερό είναι νερό φορτισμένο με συγκεκριμένη συχνότητα. Αυτά τα φορτισμένα μόρια σχηματίζουν ένα συγκεκριμένο εξαγωνικό κρυσταλλικό σχήμα. Αυτό τους επιτρέπει να σχηματίσουν συστάδες. Αυτά τα μοριακά σμήνη διευκολύνουν την εμφάνιση σηματοδότησης DNA με μεγαλύτερη ακρίβεια και αποτελεσματικότητα για σαφέστερα, λιγότερο αναμεμειγμένα σήματα για αποστολή και λήψη με πολύ ταχύτερο ρυθμό. Βοηθούν επίσης στην ενίσχυση του σχήματος και της μορφής των κλώνων DNA. Όταν η ποσότητα του ενεργοποιημένου νερού μειώνεται ακόμη και ελαφρώς, όταν διαταράσσεται η συχνότητα, τότε οι ερευνητές σημείωσαν ότι η κρίσιμη λειτουργία του DNA απέτυχε σε ενεργειακό επίπεδο.

Ο Steve Chemski, ένας βιοχημικός και ερευνητής, διαπίστωσε ότι τα μόρια συμπλέγματος νερού εξαγωνικού σχήματος που παρατήρησε εκπέμπουν μια συγκεκριμένη συχνότητα συντονισμού – 528 κύκλοι ανά δευτερόλεπτο. Αυτή η συχνότητα, καθώς και οι αντίστοιχες αρμονικές της, μπορούν να επαναβαθμονομήσουν τα εξασθενημένα μόρια νερού DNA, προκαλώντας αυτά να παρασύρουν και να μεταμορφωθούν σε τέλεια εξαγωνικά κρυσταλλικά σχήματα που είναι ικανά να δημιουργήσουν συστάδες που υποστηρίζουν τη λειτουργία του DNA και υγιή ισορροπία στο σώμα.

Υπάρχουν άλλες υγιείς συχνότητες και αρμονικές αυτών των συχνοτήτων που είναι ικανές να επιστρέψουν ένα άρρωστο σώμα στην ευεξία. Η θεραπεία με ηχητική συχνότητα είναι μια φυσική, μη επεμβατική, μη φαρμακευτική λύση για αυξημένη ευεξία. Είναι ένας τρόπος που μπορεί εύκολα να προστεθεί στο πρωτόκολλο ευεξίας